Rimmel Roll in the Grass

Rimmel Roll in the Grass bottleVandaag een mooie blauw budget lakje.

Rimmel en Rita Ora hebben voor de lente collectie van dit jaar samengewerkt. De collectie bestaat uit o.a. 12 prachtige nagellakjes in vrolijke lente kleurtjes. Volgens Rimmel blijft de lak tot 10 dagen zitten, dat is wat enthousiast.

Kleur

Roll in the Grass is, anders dan de naam doet vermoeden, een blauw/groen lakje. Bij de naam verwacht je waarschijnlijk een groene knalkleur maar niets is minder waar. De kleur is heel zacht en neigt meer naar een aqua blauwe tint dan een echte gras groene. In het flesje lijkt hij wat pastel maar op de nagel is hij iets feller.

Rimmel Roll in the Grass hand holding bottle

Formule

De formule van Roll in the Grass is erg fijn en qua dikte eigenlijk precies goed. Hij brengt prettig aan, levelled goed uit en loopt niet uit. De dekking is bijzonder goed, op de swatches draag ik slechts één dun laagje.

Rimmel Roll in the Grass closeup nails
Voor een budget lakje is hij echt bijzonder goed te noemen. Het flesje heeft een vrij breed kwastje wat dit keer niet heel netjes afgesneden is. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn want je kunt er gewoon heel netjes mee lakken.

Rimmel Roll in the Grass bottle and brush

Finish

Net als zijn zalm-roze zusje, Peachella, droogt ook Roll in the Grass op met een prachtige hoogglas finish. Op de swatches heb ik géén extra topcoat aangebracht zodat je de mooie glans kunt zien.

Met een matte topcoat wordt de kleur iets subtieler. Ik vind een matte topcoat bij crème lakken altijd een succes.

Rimmel Roll in the Grass closeup nails matte topcoat

Ik vind de Rimmel lakjes echt heel erg goed, zeker voor de prijs! Qua kleur vind ik Roll in the Grass erg mooi, geen gras groen maar zacht blauw. Ondanks de belofte van Rimmel dat ze lak 10 dagen mooi blijft, heb ik bij verschillende kleuren al na een dag of 4 beste chips.

Deze lakjes zijn te koop bij o.a. Kruidvat, Etos en DA en ze kosten slechts €3,99.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Rimmel Rita Ora collectie.