Rimmel Sweet Retreat

Rimmel Sweet Retreat bottle
Vandaag laat ik je Rimmels Sweet Retreat zien.

Rimmel is dit jaar voor de tweede keer de samenwerking aangegaan met Rita Ora, samen hebben ze de Rita Ora collectie uitgebracht. De collectie bestaat uit 12 nagellakjes en 6 lipglossjes.

Kleur

Sweet Retreat is een zacht, zoet roze crème lakje. Door de zacht kleur is Sweet Retreat zeer geschikt voor de lente. Het kleurtje is niet uniek maar komt altijd wel tot zijn recht in iedere stash.

Rimmel Sweet Retreat hand holding bottle

Formule

De formule van Sweet Retreat is erg fijn. Niet zo dun dat hij uitloopt en niet zo dik dat hij “lumpy” wordt. Op de swatches heb ik slechts 1 dun laagje aangebracht en zoals je ziet is het een mooi dekkend geheel geworden. De lak trekt ook snel mooi glad waardoor je een mooi strakke manicure krijgt.

Rimmel Sweet Retreat closeup nails

Finish

Rimmel Sweet Retreat heeft een schitterende hoogglans finish. Alle lakjes die ik tot nu toe uit deze collectie heb geprobeerd hebben allen die schitterende, glanzende finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht.
Hoewel Rimmel beloofd dat de lakjes tot 10 dagen mooi blijven had ik toch al na een dag of 2 de eerste chips. Met een topcoat kun je hem wel langer mooi houden.

Met een matte finish is ook Sweet Retreat heel zoet.

Rimmel Sweet Retreat hand holding bottle matte topcoat

Ik vind de Rimmel lakjes tot nu toe een succes. De kleurtjes zijn ook erg leuk en ik zal ze zeker vaker dragen de komende tijd.

De Rimmel Rita Ora collectie is nu te koop bij o.a. Kruidvat en kosten slechts €3,99. Let op! Bij Kruidvat is momenteel de actie 1+1 gratis op alle nagellakken!

Bekijk hier de andere kleuren uit de Rimmel Rita Ora collectie.