Roby Brown Red

Roby Brown Red bottle

Ik wil je vandaag deze mooi, warme kleur van Roby Nails laten zien.

Het Italiaanse merk Roby Nails heeft een behoorlijk assortiment met daarin diverse, mooie collecties nagelakken. De kleur die ik je vandaag laat zien komt uit de Classic collectie. Deze collectie bevat zes schitterende en tijdloze crème nagellakken.

De collectie bevat de volgende kleuren:

  • Desert Sand
  • Coffee Cream
  • Sepia Grey
  • Scarlet Red
  • Classy Red
  • Brown Red

Kleur

Roby Brown Red is, zoals de naam al zegt, een bruine crème met een behoorlijk rode ondertoon. De kleur wordt door die rode ondertoon erg warm. Ik vind de kleur zelf heel erg mooi. Hij is ook goed te gebruiken bij een iets meer formule gelegenheid.

Roby Brown Red hand holding bottle

Formule

De formule van Roby Brown Red is heel erg prettig. Qua dikte is hij bijna perfect waardoor je ook in iets dikkere laagjes kunt werken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij zal uitlopen in je nagelriemen. Met de dekking zit het ook wel goed, het is een erg goed gepigmenteerde lak, op de swatches heb ik twee heel dunne laagjes aangebracht en dat maakt hem volledig dekkend. Ik denk dat je het met één dikker laagje ook wel afkunt maar ik werk zelf het liefst zo dun mogelijk.
Omdat hij veel pigment bevat is het wel aan te raden om een goede basecoat te gebruiken om te voorkomen dat de nagels verkleuren.

Roby Brown Red closeup nails

Alle lakken van Roby komen in hetzelfde soort flesje. Het heeft een leuke vorm en een smal, lang dopje dat goed in de hand ligt. Het kwastje zelf is wat aan de korte kant maar wel van een fijne kwaliteit.

Roby Brown Red bottle and brush

Finish

Roby Brown Red droogt redelijk vlot op en heeft een mooie hoogglans finish, op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de originele finish kunt zien. Toch kan hij een matte finish ook wel goed hebben.

Roby Brown Red matte finish hand holding bottle

Roby Brown Red bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.