Roby Coffee Cream

Roby Coffee Cream bottle

Waarschijnlijk had je vandaag een nail art tutorial hier verwacht. In plaats daarvan een mooie lak van Roby.

Soms voer je acties uit waarbij je jezelf wel voor de kop kunt slaan. Herkenbaar? Nu, voor mij wel. Ik had een prachtige watermarble tutorial voor jullie gemaakt. Na het fotograferen verplaats ik de digitale negatieven (ik schiet in in JPEG bestanden) naar een server zodat ze later ontwikkeld kunnen worden. Dit keer ben ik dat vergeten, de bestanden stonden nog op de CF-card. Een dag of wat later zag ik dat het kaartje nog in de kaartlezer zat en ik dacht “Joh laat ik hem maar even formatteren zodat hij klaar ligt voor de volgende keer”. Ja… niet zo handig. Met een recovery programma heb ik geprobeerd de bestanden terug te halen maar helaas was het merendeel écht weg.
Die watermarble houden jullie nog van mij tegoed maar vandaag dus swatches van deze prachtige nude crème nagellak van Roby Nails.

Roby Coffee Cream komt uit de Classic collectie van het Italiaanse cosmetica merk.

Deze collectie bevat de volgende kleuren:

  • Desert Sand
  • Coffee Cream
  • Sepia Grey
  • Scarlet Red
  • Classy Red
  • Brown Red

Kleur

Roby Coffee Cream is een off-white crème kleur met een lichte zalm kleurige ondertoon waardoor hij een prachtige warme tint heeft. Het is een subtiele nude kleur waarmee je een mooie en verzorgde look kunt creëren. Ideaal voor een meer formele gelegenheid.

Roby Coffee Cream hand holding bottle

Formule

De substantie van Roby Coffee Cream is wat aan de dunne kant maar zolang je hem niet in dikke lagen aanbrengt zul je daar geen last van hebben. De pigmentatie van Roby Coffee Cream is waanzinnig, op de swatches zie je slechts één heel dun laagje en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel! Voor zo’n lichte en vrij dunne lak is dat echt geweldig goed. De lak trekt netjes recht waardoor je een mooie en strakke manicure hebt.

Roby Coffee Cream closeup nails

De kwastjes die Roby gebruikt zijn erg prettig. Ze hebben een lang en smal dopje wat erg prettig in de hand ligt. Het kwastje zelf is van een goede kwaliteit en is netjes recht afgesneden.

Roby Coffee Cream bottle and brush

Finish

De droogtijd van Roby Coffee Cream is erg goed en hij droogt op met een prachtige hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. De houdbaarheid op de nagels is goed, ik had op dag 4 de eerste chip en een klein beetje tipwear.

Hier onder zie je Coffee Cream met een matte topcoat. Een prachtige combinatie!

Roby Coffee Cream matte finish hand holding bottle

Roby Coffee Cream bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.