Roby Purple Love

Roby Purple Love bottle

Om even in de paarse sferen te blijven heb ik vandaag een prachtige diep paarse crème lak voor je.

Het Italiaanse cosmetica merk Roby Nails ken ik zelf nog niet zo heel lang. Ik kreeg eens twee lakken toegestuurd om te testen en ik was direct onder de indruk. Inmiddels heb ik wat meer producten gekregen, deze blijken allen diezelfde hoge kwaliteit te hebben.

Deze paarse beauty komt uit de Seduction collectie die de volgende lakken bevat:

  • Pink Kiss
  • Forever Fuchsia
  • Cherry Passion
  • Violet Addiction
  • Purple Love
  • Mystery Night

Kleur

Roby Purple Love heeft een donkere en diep paarse kleur met een wat koele ondertoon. Hij neigt zelfs iets naar een blauwe tint te gaan. De kleur is erg intens en oogt toch zeer verzorgd.

Roby Purple Love hand holding bottle

Formule

De substantie van Roby Purple Love lijkt iets dikker te zijn maar is niet stroperig. Je kunt hem netjes aanbrengen in een dikker laagje zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij uit zal lopen in de nagelriemen. Hij levelt netjes uit waardoor hij spiegelglad opdroogt. De pigmentatie van de lak is bijzonder goed, op de swatches zie je slechts een dun laagje en daarmee is hij volledig dekkend. Gebruik wel een goede basecoat want dit soort kleuren kunnen de natuurlijke nagel heel gemakkelijk doen verkleuren.

Roby Purple Love closeup nails

De Roby lakjes zitten in een klein flesje met een lang en smal dopje. Het kwastje zelf is relatief kort maar wel van een fijne kwaliteit en het neemt ook voldoende lak op. Het dopje is erg smal en daardoor kan het zijn dat je even moet wennen.

Roby Purple Love bottle and brush

Finish

Roby Purple Love droogt vrij snel op en heeft een waanzinnige hoogglans finish. De glans die je op de foto ziet is van de lak zelf, dat is geen topcoat. Met de houdbaarheid, zonder topcoat, zit het ook wel goed, ik had op dag twee een kleine chip maar nagenoeg geen tipwear. Je kunt met een topcoat altijd de houdbaarheid wat verlengen.
Ook deze crème is met een matte finish super mooi.

Roby Purple Love matte finish hand holding bottle

Roby Cherry Passion bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.