Roby Thermo Green

Roby Thermo Green name

Hoewel de zomer het momenteel even af laat weten is er altijd plaats voor een mooie zomerse manicure. Met de kleur die ik je vandaag laat zien kom je snel in zomerse stemming en hij past ook perfect bij de Olympische Spelen die momenteel in volle gang zijn.

Het Italiaanse merk Roby Nails heeft onlangs een kleine collectie met thermo gellakken op de markt gebracht. Ik heb ze voor jullie mogen testen en ik kan niet anders zeggen dan dat de kwaliteit is wat je van Roby verwacht, gewoon goed. Roby is een vrij onbekend merk in Nederland maar is er zeker een om in de gaten te houden. De kwaliteit van de producten is erg goed en de prijzen zijn zeer schappelijk.

Ik zal de volgende kleuren de komende weken laten zien:

  • Thermo Lilac
  • Thermo Purple
  • Thermo Azure
  • Thermo Green
  • Thermo Red
  • Thermo Pink

Kleur

Roby Thermo Green heeft een groene kleur in het flesje. Als je de lak op de nagel aanbrengt zie je dat hij direct begint met verkleuren. Op een warme ondergrond maakt de groene kleur plaats voor een knal gele kleur die zelfs naar neon neigt als hij voldoende warm wordt.

Roby Thermo Green hand holding bottle 2

De kleuren combinatie vind ik erg leuk. Door de sticker op het flesje twijfelde ik in eerste instantie een beetje maar op de nagel is hij veel mooier! En de kleuren zijn perfect om te verwerken in een Olympisch nailart design.
De basis kleur is groen, een mooie en vrij zachte groene kleur met een blauwe ondertoon. De lak reageert zeer sterk op de kleinste verandering in temperatuur waardoor hij de hele dag door steeds een andere uitstraling heeft. De warme kleur is geel en afhankelijk van de temperatuur is dat een zachte, bijna pastel tint of een knallende neon tint.

Roby Thermo Green closeup hot cold

Formule

De formule van Roby Thermo Green is erg fijn waardoor je met weinig moeite een perfecte manicure krijgt. De lak is goed gepigmenteerd waardoor je met slechts twee heel dunne laagjes een mooi egaal dekkend geheel hebt. Je zou het afkunnen met een dikker laagje maar dan moet je tussen twee nagels wel flash curen, dus even 10 seconden in de lamp om te voorkomen dat hij gaat uitlopen in de nagelriemen. Ieder gel product heeft last van krimp, dit is inherent aan het uithardingsproces en vaak is het zo dat de goedkopere gel producten daar meer last van hebben dan de duurdere producten. Roby Thermo Green heeft vrij weinig krimp, als je de vrije rand goed sealt zul je er geen hinder van hebben.

Roby Thermo Green closeup nails

De flesjes van de Roby gellakken zijn gelijk aan die van de gewone nagellakken. Het enige verschil is dat de flesjes van de gellakken een mat zwarte coating hebben om te voorkomen dat UV straling het product in de verpakking kan bereiken.
Het kwastje is niet al te breed en is netjes recht afgesneden waardoor je er netjes mee kunt werken.

Roby Thermo Green brush

Finish

De finish die je op de foto ziet is die van Layla Base & Shiny Top Coat. Roby Thermo Green is geen one-step gellak en je hebt dus een base- en topcoat nodig om hem te kunnen dragen. De glans van de Layla topcoat is waanzinnig en deze blijft ook mooi tot je het product verwijderd.

Roby Thermo Green closeup nails

Roby Thermo Green bevat 8ml en kost €14,95 en hij is te koop bij Djasa.Ik vind Layla Base & Shiny Top Coat heel erg fijn om te gebruiken, het is een 2-in-1 product en dat scheelt ook in de kosten. Hij kost €14,90 en ook deze koop je bij Djasa.

Ik wens je een heel prettig weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.