Roby Thermo Pink

Roby Thermo Pink name

De gelpolish die ik je vandaag laat zien combineert twee van mijn favorieten kleuren, roze en lila. Kijk je mee voor de swatches van deze beauty?

Recent sprong ook Roby Nails in op de thermo hype die momenteel gaande is. Zij hebben een kleine lijn uitgebracht met thermo gelpolishes. Het voordeel van gelpolishes is dat ze twee tot drie weken netjes op de nagel blijven zitten waardoor je er even niet naar om hoeft te kijken. Ideaal!

Ik zal de volgende kleuren de komende weken laten zien:

Kleur

Gezien de naam Thermo Pink verwacht je direct een roze kleur maar in het flesje heeft hij een prachtige lila tint. Zodra je de gelpolish op de nagel aanbrengt dan begint hij direct te verkleuren naar een zacht roze crème kleur.

Roby Thermo Pink hand holding bottle 2

Het kleurverschil is vrij subtiel maar daarom niet minder mooi. Beide kleuren vullen elkaar heel goed aan. Zoals de thermo kleuren die ik eerder liet zien reageert ook Roby Thermo Pink heeft erg goed op kleine schommelingen in temperatuur. Doordat hij heel goed reageert is het ombre effect wat op de nagel gecreëerd wordt heel vloeiend.

Roby Thermo Pink hot cold NL

Formule

Roby Thermo Pink heeft een goed gepigmenteerde formule waardoor je met slechts een dun laagje een mooi en egaal dekkend geheel hebt. De gel is niet zo heel erg dik en loopt niet snel uit waardoor je meerdere nagels kunt lakken alvorens het product uit te harden. Wat ik wel heel fijn vind is dat hij zichzelf mooi glad trekt.

Roby Thermo Pink closeup nails

De gelpolishes van Roby zitten in hetzelfde schattige flesje als de normale nagellakken enkel heeft dit flesje een mat zwarte coating om UV straling van het product weg te houden. Het kwastje is erg fijn, het is niet al te breed en van een goede kwaliteit. Je kunt door de recht afgesneden haren erg precies en netjes werken.

Roby Thermo Pink brush

Finish

De finish die je op de swatches ziet is die van Layla Base & Shiny Top Coat. De Roby Thermo gelpolishes zijn geen one-step producten dus het is belangrijk dat je een base- en topcoat gebruikt. Vaak lees ik dat je vooral altijd producten van hetzelfde merk moet gebruiken, hier ben ik het niet mee eens. Het is een kwestie van proberen welke producten goed aansluiten op elkaar. De Layla en Roby producten zijn prima met elkaar uit te wisselen (overigens werken die beide merken ook goed samen met de OPI GelColor producten). De glans van de Layla Base & Shiny Top Coat is prachtig en deze hoogglans finish behoudt hij tot het moment dat je het product zelf verwijderd.

Roby Thermo Pink hand holding bottle

Roby Thermo Pink bevat 8ml en kost €14,95 en hij is te koop bij Djasa.Ik vind Layla Base & Shiny Top Coat heel erg fijn om te gebruiken, het is een 2-in-1 product en dat scheelt ook in de kosten. Hij kost €14,90 en ook deze koop je bij Djasa.

Ik wens je een heel prettig weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.