Roby Thermo Red

roby thermo red bottle name

Vandaag laat ik al weer de laatste kleur zien uit de Roby Thermo gelpolish collectie.

Nu de herfst officieel begonnen is is het ook weer tijd voor de mooie, donkere herfst kleuren en Roby Thermo Red is echt zo’n perfecte herfst kleur.

Bekijk hieronder de swatches van de andere Roby Thermo gelpolishes:

 

Kleur

Roby Thermo Red heeft het meest subtiele kleurverschil van alle gelpolishes uit de Thermo collectie. Het effect is niet overdreven aanwezig maar wel voldoende om een mooi en subtiel accentje te geven.

roby thermo red hand holing bottle
De basis van Thermo Red is een warme rode kleur die op de nagel direct veranderd naar een helder rode tint met een blauwe ondertoon.

roby thermo red hot cold NL

Zoals je kunt zien is het verschil heel subtiel en niet overdreven aanwezig.

Formule

De formule van een gelpolish is een stuk dikker dan die van een reguliere nagellak. De substantie van Roby Thermo Red is erg prettig, hij is wat aan de dikke kant zonder stroperig te zijn. De gelpolish is self leveling en dat is wel heel fijn, je brengt een laagje op de nagel aan en het product trekt snel glad en laat daardoor een spiegelgladde finish achter. Je kunt gerust meerdere nagels lakken voordat je de lamp in gaat, de gelpolish loopt niet snel uit in de nagelriemen. De pigmentatie van het product is waanzinnig, met 1 laagje heb je een egaal en volledig dekkend geheel. Van krimpen heeft dit product nauwelijks last, als je de vrije rand netjes sealt dan zul je er niets van merken.

roby thermo red brush

Het kwastje is erg prettig, het pakt voldoende product op. Ik heb vrij lange nagels en kan 1 nagel lakken voordat ik nieuw product moet oppakken uit het flesje. Het is niet zo’n heel breed kwastje dus ook op een smaller nagelbed is het een prettig kwastje. De kwaliteit is prima en je kunt er netjes mee werken.

Finish

De finish die je op de swatches ziet is van Layla Base & Shiny Top Coat. Je moet bij de Roby Thermo gelpolishes een base- en topcoat gebruiken omdat het geen one-step producten zijn. Het Layla product fungeert als zowel een basecoat als een topcoat. De glans van het product is waanzinnig en blijft ook mooi totdat je het van de nagel verwijderd.
De Roby gelpolishes heb ik getest met de gelpolish producten van OPI, Layla en Pink Gellac en die combineren allemaal erg goed.
De Roby gelpolish blijft tot drie weken netjes op de nagel zitten. Dit is wel afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels en de groeisnelheid. Ook de manier van aanbrengen heeft groot effect op de houdbaarheid op de nagel. Een goede voorbereiding is heel belangrijk en daarmee kun je de houdbaarheid aanzienlijk verbeteren.

roby thermo red brush closeup nails
Roby Thermo Red bevat 8ml en kost €14,95 en hij is te koop bij Djasa.Ik vind Layla Base & Shiny Top Coat heel erg fijn om te gebruiken, het is een 2-in-1 product en dat scheelt ook in de kosten. Hij kost €14,90 en ook deze koop je bij Djasa.

Ik wens je een heel goed weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.