Sally Hansen Coat of Arms

Sally Hansen Coat of Arms bottle

Gouden lakjes vind ik altijd erg gaaf en ook deze is wel erg mooi!

Sally Hansen Coat of Arms is een van de mooiste lakjes van Sally Hansen. Hij is vaal goud met een schitterende shimmer erin.
De Complete Salon Manicure lijn van Sally Hansen bestaat uit de zogenaamde 7-in-1 lakken.
De lakken bevatten:
1. Basecoat
2. Strengthener
3. Growth Treatment
4. Color
5. Topcoat
6. Chip-Resistant
7. Gel ShineSally Hansen garandeert een grandioze finish en minimaal 10 dagen een verzorgde manicure.
Sally Hansen Coat of Arms hand holding bottle
Ik breng bij sterke kleuren altijd graag een extra basecoat aan omdat de “ingebouwde” basecoat vaak niet afdoende is. Bij deze lichte kleur heb ik hem achterwege gelaten.
De kleur is echt prachtig maar die “Gel Shine” finish heb ik er niet in kunnen ontdekken. Hij droogt niet bepaald glanzend op.
De dekking is wel geweldig te noemen. Op de swatches heb ik slechts 1 (!) laagje aangebracht.De 10 dagen houdbaarheid die Sally Hansen garandeert heb ik niet gehaald. Na 2 dagen had ik al forse chips. Ik heb deze lak ook getest met een Sally Hansen Insta-Dri topcoat en toen heeft hij 8 dagen gezeten.
Sally Hansen Coat of Arms closeup nails
Al met al vind ik de kleur heel erg gaaf maar het 7-in-1 effect vind ik niet echt aanwezig. Kwalitatief is hij best goed.Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken zijn o.a. bij Ici Paris XL te koop en kosten €9,89.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Complete Salon Manicure lijn.