Sally Hansen Fa La La Lavender

Sally Hansen Fa La La Lavender bottle

Ik ben dol op hysterische glitters. Vandaag een glitter van Sally Hansen.

De Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken zijn zogenaamde 7-in-1 lakken.
1. Basecoat
2. Strengthener
3. Growth Treatment
4. Color
5. Topcoat
6. Chip-Resistant
7. Gel Shine

Sally Hansen garandeert ook dat de lak 10 dagen op z’n plek blijft.

Sally Hansen Fa La La Lavender hand holding bottle
Om de kleur goed te laten zien heb ik hem gelakt over OPI Samoan Sand, een mooie nude tint.
Fa La La Lavender heeft een transparante basis met daarin paars/blauwe en roze glitters in verschillende maten.

Sally Hansen Fa La La Lavender closeup nails

De formule is prima voor een glitterlak, zeker niet te dik. De glitters laten zich heel gemakkelijk verspreiden waardoor je de lak niet deppend aan hoeft te brengen. Er komen ook voldoende glitters mee op het kwastje. Op de swatches zie je slechts 1 laagje.

Van de 7-in-1 merk ik niet veel. De basecoat gaat bij de glitterlakken al niet op omdat je die zelden op een kale nagel lakt. Verharders ben ik zelf niet zo’n fan van, ik durf niet te zeggen of deze werkt. Wat mij wel opgevallen is dat mijn nagels na een aantal dagen Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken dragen behoorlijk vergeeld zijn. Of de “ingebouwde” basecoat doet zijn werk niet óf de verharder speelt hierin een rol.
De “gel-shine” is ook bij deze lak niet aanwezig. Deze glitterlak heeft toch wel twee laagjes topcoat nodig om een mooi egaal glanzend resultaat te krijgen.
Qua chips kan ik niet veel zeggen aangezien ik hem over een OPI heen gelakt heb, OPI blijft bij mij vaak wel erg goed zitten.

Sally Hansen Fa La La Lavender macro

Ik vind deze lak erg leuk maar ik vind glitter sowieso al snel erg leuk 😉

De Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken zijn o.a. te koop bij Ici Paris XL en kosten €8,98.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Complete Salon Manicure lijn.