Sally Hansen Midnight Glitz

Sally Hansen Midnight Glitz bottle
Vandaag een ouder lakje van Sally Hansen, Midnight Glitz.

Midnight Glitz is een zwarte, gouden en holografische glitter in een transparante basis. Er zitten zoveel zwarte glitters in dat je hem zelfs dekkend kunt maken. Ik heb hem hier gelakt over een laagje OPI Who Are You Calling Bossy?!? Midnight Glits komt uit de Sally Hansen Wonderlust Holiday collectie van 2013.

Sally Hansen Midnight Glitz hand holding bottle
De lak bevat zéér veel zwarte glitter met daardoorheen nog wat grote gouden en kleinere holografische glittertjes. De holo glittertjes zorgen ervoor dat hij echt heel mooi glinstert in het licht.
Ondanks het feit dat het een dikke glitterlak is is hij bijzonder gemakkelijk aan te brengen, deppen is wel nodig om de glitters even mooi te verspreiden en met 2 tot 3 laagjes krijg je hem zelfs volledig dekkend!

Sally Hansen Midnight Glitz closeup nails
Op de swatches heb ik één laagje aangebracht en zoals je kunt zien droogt hij wel op met behoorlijk wat structuur. Als je een egaal glanzende topcoat wil aanbrengen zul je waarschijnlijk meerdere laagjes moeten aanbrengen.

Sally Hansen Midnight Glitz macro

Het verwijderen van een glitterlak gaat lastiger dan een normale lak. Er zijn speciale peel-off basecoats te koop waarbij je het in 1 laag van je nagel kan aftrekken. Je kunt ook een wattenschijfje nat maken met remover, leg het stukje op de nagel en wikkel er een reepje aluminiumfolie omheen en laat het een kwartiertje zitten. Met wat druk kun je het wattenschijfje met de lak van je nagel vegen. Vergeet niet om je nagelriemen even goed te verzorgen met een voedende crème of olie.

Sally Hansen Midnight Glitz is op dit moment te koop bij o.a. de Op=Op voordeelshop.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Complete Salon Manicure lijn.