Sally Hansen Misty Rose

 

Sally Hansen Misty Rose bottle
Ik ben gek op mooie nude lakjes en dit is wel één van mijn favorieten.

Sally Hansen Misty Rose komt uit de Nailgrowth Miracle lijn. De nagellak is verrijkt met een proteïnencomplex die de nagel verzorgt en beschermt. Dit concept moet ervoor zorgen dat de nagel binnen 5 dagen tot 30% langer lijkt.

Sally Hansen Misty Rose hand holding bottle
De lak is vrij waterig waardoor je echt met heel dunne laagjes moet werken. Omdat hij erg sheer is heb je behoorlijk wat laagjes nodig om een egaal dekkend geheel te krijgen. Op de swatches heb ik 4 laagjes aangebracht.

Sally Hansen Misty Rose closeup nails
Misty Rose droogt met een matig glansje op dus een mooi glanzende topcoat is wel aan te raden.
Het flesje bevat een vrij breed kwastje. Er is veel te doen om het kwastje, de een vind het geweldig terwijl de ander het verschrikkelijk vind. Ik vind hem persoon best fijn, het is een goede kwaliteit en doordat het vrij breed is lakt het ook heel fijn.

Sally Hansen Misty Rose brush
De kleur is heel licht roze met een subtiele parelmoer glans en een licht gouden glansje. De glittertjes zijn zeer fijn van structuur. Onderstaande macro opname heeft een behoorlijke vergrotingsfactor.

Sally Hansen Misty Rose macro

Ik vind het zowel qua kleur als substantie een erg fijn lakje. Een fijn kleurtje als je wel een nagellak wilt dragen maar niet té opvallend.
Of de Nailgrowth Miracle nu echt werkt kan ik niet zeggen. Ik heb niets aan mijn nagels gemerkt. Nu zijn mijn nagels al vrij lang en best sterk, wellicht dat je het op een kortere en slappere nagel wel merkt.

Deze Misty Rose is te koop bij o.a. de Op=Op Voordeelshop en Ici Paris XL.