Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream

Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream tube

Mooie nagels komen het best tot hun recht bij mooi verzorgde handen.

Een goede handcrème is iets wat ik altijd in de buurt heb. Op mijn nachtkastje, in de badkamer, in de auto en ik mijn tas zul je tubes handcrème vinden. Ik kreeg onlangs deze Therme handcrème binnen om te testen en ik ben er eigenlijk wel erg tevreden over.

Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream open tube

Het is een vrij dikke crème die toch erg licht is en makkelijk uitsmeert. Hij trekt snel in de huid en dat is iets wat handig is als je onderweg even snel je handen wilt insmeren. Hij lijkt wel een soort filmpje op de huid achter te laten maar dat is niet vervelend. De crème maakt je handen heerlijk zacht en ze ruikt ook nog eens ontzettend lekker! De geur houdt best lang aan waardoor je handen urenlang erg aangenaam ruiken.

Na een aantal dagen gebruik merk ik dat mijn handen echt een stuk zachter zijn geworden. Let wel dat het géén vervanger is voor een nagelriem crème, die moet je er nog naast blijven gebruiken.

Ingrediënten

Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream ingredients

De crème bevat wel wat siliconen en parfum. Voor een handcrème vind ik de aanwezigheid van siliconen niet zo’n drama, in een gezichtsproduct vind ik het een ander verhaal. De parfum kan wel een reden zijn om allergisch te reageren. Nu heb ik zelf een vrij kwetsbare en gevoelige huid maar in de dagen dat ik nu deze crème aan het testen ben heb ik geen reacties gehad.

Verder bevat de crème aroma’s van vanille, sandelhout, amber en roze lotus. De crème hydrateerd de huid intensief en is pH-neutraal.

Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream cream on hand

Een klein streepje is voldoende om beide handen goed te verzorgen. Overigens vind ik het ook een prettige crème om mijn voeten mee te verzorgen.

Ik vind het een erg prettige handcrème vooral vanwege het feit dat hij snel intrekt en echt zalig ruikt. Ik smeer mijn handen gemiddeld drie maal daags even in. Ik heb soms wel last van droge plekjes op mijn vingertoppen, waarschijnlijk door de grote hoeveelheid aceton die ik gebruik tijdens het swatches, die plekjes verdwijnen langzaam.

De Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream bevat 75ml en kost normaal €5,95 maar bij Drogistplein.nl krijg je nu 15% korting!

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Drogistplein.nl.