Trind Misty Meadows

Trind Misty Meadows bottles on floor

Onlangs kwam de herfst/winter 2016 collectie van Trind binnen en die wil ik natuurlijk graag met jullie delen!

De Misty Meadows collectie is gebaseerd op een mistige, koude herfst- en winterdagen op de hei. De zes prachtige kleuren passen helemaal bij dit mooiste seizoen van het jaar. De bomen zijn volop aan het verkleuren en de heide explodeert van de prachtige kleuren. Niet alleen hebben deze nagellakken de prachtigste kleuren maar ze bevatten ook verzorgende ingrediënten die jouw nagels in goede conditie brengen en houden.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • Holiday Class
  • Stormy Weather
  • Rosy Cheeks
  • Frozen Pond
  • Mesmerizing Maroon
  • Muddy Meadows

Holiday Class

Trind Holiday Class name

“Geen (winter-) collectie zonder een klassieke rood tint. Holiday Class is de perfecte kleur voor de feestdagen én voor alle andere dagen waarop jij jouw klassieke schoonheid wilt benadrukken. Rode nagels kunnen altijd. En geven je instant stijl en klasse.”

Holiday Class is inderdaad dé perfecte rode kleur voor de feestdagen. Deze mooie rood tint heeft een blauwe ondertoon die hem een prachtige uitstraling geeft.

Trind Holiday Class hand holding bottle

De formule van Trind Holiday Class is ontzettend fijn. Hij doet me denken aan de rode lakken van OPI. De pigmentatie is super goed, op de swatches zie je slechts 1 heel dun laagje en daarmee is hij dan ook volledig dekkend. Denk er wel om dat je een goede basecoat gebruikt om verkleuring van de nagels te voorkomen.

Trind Holiday Class closeup nails

Stormy Weather

Trind Stormy Weather name

“Een prachtige donkergrijze tint die je doet denken aan dreigende herfstluchten. De blauwe ondertoon maakt Stormy Weather perfect om te combineren met jeans voor een casual look maar in combinatie met een little black dress is hij chique. Met een edgie twist natuurlijk.”

De omschrijving die Trind van Stormy Weather geeft is spot on! Dreigende wolken in een potje. Het is een prachtige, donkere kleur die echt perfect is voor de donkere herfstdagen.

Trind Stormy Weather hand holding bottle

Ook de formule van Trind Stormy Weather is erg fijn. Bij deze mooie kleur zit het met de pigmentatie ook wel goed, ook hier is slechts 1 dun laagje voldoende. Ondanks dat hij zo donker is verkleurd hij de natuurlijke nagel niet!

Trind Stormy Weather closeup nails

Rosy Cheeks

Trind Rosy Cheeks name

“Een frisse ochtendwandeling over de hei en je wangen kleuren van de kou. Daar is Rosy Cheeks op gebaseerd. Het is een prachtige, zachte blush pink. Flatterend, verfijnd, rustig en hij past bij alles in je garderobe.”

Trind Rosy Cheeks is een prachtige nude tint voor mijn huidskleur. Echt een heel erg mooie kleur die eigenlijk iedereen wel goed zal staan. Dit is zo’n kleur die je het hele jaar door goed kunt dragen. Of je nu naar het werk gaat, lekker uit of naar een bruiloft, deze kleur past overal bij.

Trind Rosy Cheeks hand holding bottle

Qua substantie is Trind Rosy Cheeks iets dunner dan de voorgaande twee kleuren. Doordat hij iets dunner is moet je iets dunner werken waardoor je 2 laagjes nodig hebt voor een mooi dekkend geheel. Dat is nog steeds erg goed voor zo’n licht kleurtje natuurlijk.

Trind Rosy Cheeks closeup nails

Frozen Pond

Trind Fozen Pond name

“Ben jij niet bang om tot ijskoningin bestempeld te worden? Probeer dan Frozen Pond eens op je nagels. Een super hippe écht ijsblauwe tint die perfect is voor de koude winterdagen. Frozen Pond is ook heel geschikt om een winterse nailart mee te maken.”

Ik hou echt van dit soort baby blauwe pastel kleuren! Trind Frozen Pond is een mooie lichte kleur die ook weer heel geschikt is om het hele jaar door te dragen.

Trind Fozen Pond hand holding bottle

De formule van Trind Frozen Pond lijkt erg op die van Rosy Cheeks, iets dunner maar wel erg prettig. Ook bij deze nagellak heb je 2 dunne laagjes nodig voor een egaal dekkend geheel.

Trind Fozen Pond closeup nails

Mesmerizing Maroon

Tind Mesmerizing Maroon name

“De absolute heidekleur! Deze mocht natuurlijk niet in de collectie ontbreken. Wat ons betreft de perfecte herfstkleur. Vind je klassiek rood net iets té? Dan is Mesmerizing Maroon jouw alternatief. Zijn zachte toon flatteert bijna alle huidskleuren en matcht perfect met de vergrijsde modetinten van dit seizoen.”

Ah, dit is voor mij inderdaad dé herfstkleur! Ik ben een echt herfst-mens. Zodra de eerste blaadjes gaan vallen ben ik in mijn element, de prachtige kleuren, heerlijke geuren en het slechte weer vind ik heel fijn. Ik heb buiten ook altijd een aantal bakken met heide planten, juist vanwege deze mooie kleur. Ik heb hem inmiddels al flink wat keren gedragen.

Tind Mesmerizing Maroon hand holding bottle

Trind Mesmerizing Maroon heeft ook een prettige formule. De goede pigmentatie zorgt ervoor dat 1 laagje voldoende is voor een mooi dekkend resultaat.

Tind Mesmerizing Maroon closeup nails

Muddy Meadows

Trind Muddy Meadows name

Muddy Meadows is niet voor kuddedieren, al doet de naam misschien iets anders vermoeden. Deze diep donker aubergine tint is stoer maar toch ook klassiek en bovenal zeer draagbaar. De donkere kleur is een prachtige neutrale basis voor de winter, hij is eenvoudig te combineren en hij is flatterend op elke leeftijd.”

In de eerste oogopslag dacht ik dat Trind Muddy Meadows een zwarte kleur was maar bij het aanbrengen wordt snel duidelijk dat hij inderdaad een donkere aubergine tint heeft.

Trind Muddy Meadows hand holding bottle

De formule van Muddy Meadows lijkt op die van Mesmerizing Maroon, dus ook hier is slechts 1 laagje voldoende. De lak brengt erg prettig aan en is snel droog.

Trind Muddy Meadows closeup nails

Alle kleuren uit de Misty Meadows collectie hebben een waanzinnige glans na het drogen. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de glans goed kunt zien. De flesjes van Trind vind ik altijd erg leuk, ik ben nog nooit een soortgelijk flesje tegengekomen.

Trind Misty Meadows all bottles

Ik vind het een super leuke collectie met lekker veel variatie in de kleuren. Ik ben vooral fan van Mesmerizing Maroon en Rosy Cheeks. Welke is jouw favoriet? De lakken kosten €10,12 en zijn beperkt verkrijgbaar. Kijk hier voor een Trind verkooppunt bij jou in de buurt.

Ik wens je een fijne dag!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.