Trind New Delhi winter collectie

Trind New Delhi collection bottles

De herfst is in volle gang, heerlijk! De tijd voor warme, volle kleuren is dus weer aangebroken. Trind heeft ook deze herfst weer een schitterende collectie uitgebracht, kijk je mee?

Voor de New Delhi collectie liet Trind zich inspireren door de kleurrijke Indiase winter, de opvallende kleuren van het eten, mode, cultuur en architectuur.

Hindu Blue

Trind Hindu Blue bottle

“Voor deze donkerblauwe tint werden wij geïnspireerd door de Hindu God Krishna met haar blauwe huidskleur. Krishna is de god van compassie, tederheid en liefde en daar kunnen we ons helemaal in vinden. Om met een blauwe huid door het leven te gaan is misschien wat veel, dus we beperken ons tot de nagels. Hindu Blue is een zeer draagbare jeans blauwe kleur die alle huidtinten flatteert en geschikt is voor alle leeftijden.”

Trind Hindu Blue hand holding bottle

Hindu Blue heeft, zoals gebruikelijk bij dit merk, een zeer fijne formule die in twee zeer dunne laagjes volledig dekkend is. De lak trekt ook netjes glad waardoor je een zeer strak resultaat krijgt. De kleur is echt prachtig!

Trind Hindu Blue nails

Kashmir Winter

Trind Kashmir Winter bottle

“Wintersport is misschien niet je eerste associatie met India, maar in het Himalaya gebied kun je fantastisch skiën. Elk jaar worden er in Kashmir ski wedstrijden gehouden. TRIND’s Kashmir Winter is een pittige grafiet kleur die perfect is voor de winter. Deze kleur past overal bij, is zeer stijlvol maar niet zo voorspelbaar als een klassieke rood.”

Trind Kashmir Winter hand holding bottle

Ook de formule van Kashmir Winter is erg fijn. Deze prachtige, grijze kleur dekt in slechts één dun laagje en zorgt voor een strak resultaat. De droogtijd van de Trind lakken is erg goed.

Trind Kashmir Winter nails

Genuine Jade

Trind Genuine Jade bottle

“Denk je aan Azië, dan denk je aan Jade. Jade is een edelsteen die wordt gezien als een beschermer tegen het kwaad. Maar meer nog staat Jade bekend om zijn verzadigde groene kleur. Een kleur die ook veel gebruikt wordt in traditionele Indiase kleding. Een zeer flatterende kleur voor de meeste huidtypes en een tint die prachtig aansluit bij de kleuren van de najaarsmode.”

Trind Genuine Jade hand holding bottle

Genuine Jade is zo’n kleur die je het hele jaar door goed kunt dragen. Ik vind het een heel mooie kleur en draag hem dan ook graag. Het zal inmiddels geen verrassing meer zijn maar de formule is erg goed. Genuine Jade is met slecht een dun laagje volledig dekkend. Hij heeft wel licht de neiging om de natuurlijke nagel te verkleuren dus gebruik een goede basecoat.

Trind Genuine Jade nails

Spicy Saffron

Spicy Saffron bottle

“Saffraan is een van de kostbaarste kruiden ter wereld. Het is letterlijk zijn gewicht in goud waard dankzij het arbeidsintensieve oogst proces. Saffraan wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en geeft gerechten een prachtige, rijke, diep gele kleur. Nu kun je hetzelfde luxueuze effect benaderen op je nagels. Spicy Saffron is dé ultieme herfstkleur en het is absoluut prachtig bij redheads met een huid als porselein en bij iedereen met een warme huidtoon.”

Spicy Saffron hand holding bottle

Qua kleur is Spicy Saffron mijn minst favoriete lakje uit de New Delhi collectie en dat komt voornamelijk omdat hij mijn huid wat grauw maakt helaas. Het is wel de ultieme herfstkleur. Qua formule is hij iets dunner dan de rest maar nog altijd prima te lakken. Op de foto zie je twee dunne laagjes.

Spicy Saffron nails

Pink Chai

Trind Pink Chai bottle

“Pink Chai, tevens bekend als Noon Chai of Kashmiri Chai is een opvallend roze drankje dat gemaakt wordt van dezelfde theebladeren als groene thee maar het smaakt heel anders. Pink Chai heeft een licht ziltige smaak en is ongelooflijk romig. Het smaakt dus net zo uniek als dat het eruit ziet. TRIND’s Pink Chai is een zachte maar verzadigde oud roze met een mat effect die de kleur uniek maakt en precies de juiste dosis roze toevoegt aan je outfit.”

Trind Pink Chai hand holding bottle

Pink Chai is wel mijn favoriet uit de New Delhi collectie. Ik ben dol op matte finishes en de kleur is natuurlijk fantastisch! De formule is op zich heel fijn maar als je langzaam werkt heeft hij wel de neiging om wat chalky te worden. Op de foto zie je twee zeer dunne laagjes.

Trind Pink Chai nails

Taj Mahal Sunset

Trind Taj Mahal Sunset bottle

“Over mythisch gesproken… Heb je ooit de zon zien ondergaan bij de Taj Mahal? Het paleis kleurt dieprood en is een oase van rust in het anders zo drukke India. Deze diepe, masala rode kleur komt ook veel terug in traditionele Indiase sari’s voor bruiden. Maar eenmaal op je nagels, is het een klassieke, verfijnde kleur die helemaal klaar is voor de december feestjes.”

Trind Taj Mahal Sunset hand holding bottle

Ik draag slechts twee dagen per jaar een rode nagellak en dat is met kerst. Rode kleuren maken mijn handen erg bleek helaas. Ik ben ook vrij kritisch wat betreft rode tinten, ik vind ze niet allemaal even mooi. Taj Mahal Sunset heeft de perfecte kleur naar mijn idee. Perfect voor kerstmis!

De formule is erg goed, met slechts twee dunne laagjes in de kleur volledig dekkend. Gebruik wel een goede basecoat want rode tinten kunnen de natuurlijke nagel flink doen verkleuren.

Trind Taj Mahal Sunset nails

De kwastjes van de Trind lakken zijn altijd erg goed. Ze zijn niet al te breed en zijn met een heel lichte ronding afgewerkt waardoor je er zeer precies mee kunt werken.

Trind Taj Mahal Sunset brush

Deze prachtige New Delhi winter 2017/2018 collectie ligt nu in de winkels. In de webshop van Trind kun je de lakjes kopen voor €10,15 per stuk.

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.