Trind Riviera Life

Trind Riviera Life bottles

Trind staat bekend om haar nagelverzorgingsproducten maar ze hebben ook prachtige nagellakken. Vandaag laat ik je de nieuwe Riviera Life collectie zien.

In het voorjaar/zomer lanceert Trind de Riviera Life collectie. Deze limited edition collectie bestaat uit zes prachtige, verzorgende nagellakken in een verfijnd kleuren palet. Met de zachte, iet wat transparante en de felle zomerse kleuren neemt Trind je mee naar de Franse Riviera. Ik mocht deze prachtige collectie voor jullie testen.

Trind Riviera Life bottles standing

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • Summer Cloud
  • Oh Bardot!
  • Tropezian Sunset
  • Meet Me in Nice
  • Lavender Fields Forever
  • Mediterranean Sea

Summer Cloud

Trind Summer Cloud bottle

“Summer Cloud is een trendy maar heel draagbare zachte wit. Als je geen zin hebt om veel kleur te dragen maar je wilt wel een verzorgde, gemanicuurde look, dan is deze melkwitte lak perfect voor jou.”

Summer Cloud is een vrij transparante kleur, de natuurlijke nagel blijft licht door de kleur heen schijnen. Het is een prachtige, neutrale tint die  niet volledig wit is waardoor je geen Tipp-ex effect op je nagels krijgt.

Trind Summer Cloud hand holding bottle

Oh Bardot!

Trind Oh Bardot bottleTrind Oh Bardot bottle

“Oh Bardot! is een prachtige zacht roze kleur. Het ademt jeugdigheid en verfijning. Oh Bardot! geeft je nagels een verzorgd uiterlijk zonder teveel op te vallen. Het complimenteert je zongebruinde huid als geen ander.”

Ik hou erg van dit soort lakken. Ik vind het soms wel fijn om een neutrale kleur te dragen, Oh Bardot! is daar perfect voor. Hij geeft een perfect verzorgde uitstraling. Ik heb deze lak nu al behoorlijk vaak gedragen en ook complimenten op gekregen. Net als Summer Cloud heeft Oh Bardot! een soft shade uitstraling waarbij de natuurlijke nagel nog enigszins zichtbaar blijft.

Trind Oh Bardot hand holding bottle

Tropezian Sunset

Trind Tropezian Sunset bottle

“Als je het niet erg vindt om op te vallen, probeer dan Tropezian Sunset eens. Deze kleur is fun, flirty en schreeuwt zomer. Lak je nagels met Tropezian Sunset, trek je favoriete zomerjurk aan, bestel een heerlijke fles wijn en kijk hoe de wereld oranje kleurt terwijl de zon ondergaat.”

Deze prachtige fel roze kleur is inderdaad een echte eye-catcher. Hij is, in tegenstelling tot de twee lichte kleuren, volledig dekkend in 1 laagje. Ik vind dit soort kleuren heerlijk voor de zomer maanden, ik kan niet meer wachten!

Trind Tropezian Sunset hand holding bottle

Meet Me in Nice

Trind Meet Me in Nice bottle

“Geen enkele voorjaar/zomer collectie is compleet zonder een scarlet roze. In deze collectie is die taak weggelegd voor Meet Me in Nice. Het is een lekkere, vrolijke kleur die het op de nagels van zowel handen als voeten goed doet en hij is flatterend voor elke leeftijd.”

Meet Me in Nice is een fractie donkerder dan Tropezian Sunset en neigt naar een koraal rode kleur. Ook deze kleur dekt in slechts 1 laagje en brengt gemakkelijk aan.

Trind Meet Me in Nice hand holding bottle

Lavender Fields Forever

Trind Lavender Fields Forever bottle

“Lavender Fields Forever is een verrassende, energieke kleur die doet denken aan de eindeloze lavendel velden in de Provence. Deze paarse tint is verrassend goed te combineren en flatteert de meeste huidtinten.”

Deze Lavender Fields Forever heeft de perfect lavendel tint, een prachtige lente kleur. Het zal geen verrassing meer zijn maar ook deze kleur dekt in slechts 1 laagje.

Mediterranean Sea

Trind Meditarrenean Sea bottle

“Mediterranean Sea is de donkerste kleur in deze zomerse collectie maar dat maakt hem niet minder vrolijk. Als je normaal graag donkere kleuren op je nagels draagt maar je wilt deze zomer eens wat anders proberen, geef dan deze stoere navy blauwe kleur een kans. Het zal je verbazen hoe veelzijdig hij is.”

De kleur doet mij erg denken aan de blauwe inkt van Waterman. Hij is werkelijk prachtig maar voor de zomer wel wat aan de donkere kant. En ook deze dekt in 1 dun laagje.

Trind Meditarrenean Sea hand holding bottle

Ik ben fan van deze schitterende collectie! De lakken van Trind hebben een verzorgende werking voor de nagels toch is het, zeker bij de donkere kleuren, belangrijk om een goede basecoat te gebruiken omdat die bijzonder veel pigment bevatten. De lakken kosten €10,12 en zijn beperkt verkrijgbaar. Kijk hier voor een Trind verkooppunt bij jou in de buurt.

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.