Trind Welcome to Miami

Trind Welcome to Miami collection

De zomer komt dichterbij en dus is het tijd voor zomerse kleurtjes op de nagels. De Trind Welcome to Miami collectie omvat dé perfecte kleurtjes om in een zomerse stemming te komen.

Met de gelimiteerde Welcome to Miami neemt Trind ons mee naar het zonovergoten Miami. Zon, zee en strand staan garant voor ultiem genieten.

Sonny Crockett

Trind Sonny Crockett bottle
“Wie herinnert zich Sonny Crockett niet? De ster uit de populaire serie Miami Vice met zijn voorliefde voor pastelkleurige outfits. Sonny Crockett is een zachte tint die als kleur erg draagbaar is, bijna als een neutrale tint maar met een modieuze uitstraling.”

Trind Sonny Crockett hand holding bottle

De dekking van deze mooie maar lichte kleur is echt ontzettend goed, met slechts twee heel dunne laagjes heb je een egaal dekkend geheel. De formule van de Trind lakken is als vanouds goed en razendsnel droog!

Let’s Conga!

Trind Let's Conga! bottle

“Let’s Conga! Is een mooie donkere fuchsia tint. Het is de perfecte combinatie tussen roze en rood en is flatterend voor alle leeftijden en voor alle huidtinten. De tint is zo heet als een zomer in Miami. Ben jij klaar voor de Conga?”

Trind Let's Conga! hand holding bottle

Dit is voor mij echt de ultieme zomerkleur voor 2018, hij knalt echt van je nagels af. Op de foto zie je slechts één heel dun laagje, Let’s Conga! is extreem goed gepigmenteerd.

Coral Crazy
Trind Coral Crazy bottle

“Coral Crazy is een prachtige koraal tint. Het straalt jeugdige verfijning uit en complimenteert je zongebruinde huid als geen ander. Een kleur die eigenlijk onmisbaar is voor deze zomer. Prachtig op zowel handen als voeten!”

Trind Coral Crazy hand holding bottle

Hoewel de kleur meer naar een rode tint neigt is hij wel erg mooi! Zeker in de warme zomermaanden kun je met dit soort kleurtjes niet mis gaan. Hoewel Coral Crazy bij het eerste laagje erg sheer lijkt te zijn is hij met twee dunne laagjes toch echt volledig dekkend.

Oh Flamingo!

Trind Oh Flamingo! bottle

“Oh Flamingo! draag je moeiteloos van voorjaar tot zomer. De zachte kleur heeft de zomerse sfeer waar je naar op zoekt bent. Oh Flamingo! is fun en flirty en doet denken aan die statige flamingo’s die je in Miami vindt.”

Trind Oh Flamingo! hand holding bottle

Ik hou echt van dit soort kleuren, ze zijn perfect voor de momenten dat je wel verzorgde handen wilt maar geen opvallende kleur. Ik draag dit soort kleuren erg veel. Ook bij deze lichte tint is de pigmentatie waanzinnig, op de foto zie je twee dunne laagjes.

South Beach

Trind South Beach bottle

“Bang om turquoise te proberen? Niet nodig! South Beach is een vrolijke turquoise kleur die super draagbaar is. Het zal je schoonheid op een niet zo conventionele manier doen stralen. Als het iets te gewaagd voor je is, probeer het dan op je teennagels en kijk hoe die glimlach op je gezicht verschijnt.”

Trind South Beach hand holding bottle

Zee blauwe kleuren doen het altijd goed in de zomer. South Beach is een opvallende maar frisse kleur. Ook deze beauty is met slechts twee dunne laagjes volledig dekkend.

Ocean Drive

Trind Ocean Drive bottle

“Ocean Drive is de ‘place to be’ in Miami. Het inspireerde ons om deze levendige blauwe tint te creëren. Het is blauw als de heldere lucht op een zomerse dag in Ocean Drive. Zo blauw als de Atlantische Oceaan aan de kust van Miami. Het maakt je vrolijk en laat je opvallen in de menigte.”

Trind Ocean Drive hand holding bottle

Ocean Drive is een prachtige, hemelsblauwe kleur die ook in het voorjaar goed te dragen is. Met slechts een laagje creëer je binnen mum van tijd een perfecte, zomerse manicure.

De Trind nagellakken hebben een unieke en innovatieve formule die de nagels versterken en verzorgen.

De Trind Welcome to Miami collectie is nu verkrijgbaar op de website van Trind. De flesjes bevatten 9ml en kosten €10,15 per stuk.

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.

Geplaatst in: OPI