Unboxing van de Prettybox van januari

Prettybox Januari closed box
Gisteren kwam de Prettybox van januari binnen. In dit artikel zal ik je laten zien wat er deze maand in de box zit.

De Prettybox is een box die je maandelijks aanschaft. De box kost €14,95 inclusief verzendkosten. In de box zitten iedere maand minimaal vijf beautyproducten en vaak in fullsize verpakking!

Prettybox Januari open box
Als eerste kom je een kaartje tegen waarop alle producten staan uitgelegd. Ik leg het kaartje altijd even weg want ik vind het leuker om zelf te zien wat erin zit.

Prettybox Januari products in front of box
Deze maand zitten er vijf producten in waarvan vier fullsize producten en een extraatje.

Prettybox Januari voucher
Dit kaartje zat onderin de box. Het is een waardebon voor een schoonmaakster waarbij het eerste uur gratis is.
Het kan natuurlijk aan mij liggen maar ik leg de link niet helemaal met beautyproducten.

Prettybox Januari nailpolishes

Aden Costmetics Mini Nail Polish Set – fullsize – €12,00

“De mini nagellaksets van Aden Cosmetics zijn de perfecte nagellakjes om mee te nemen op reis. Elke set bevat 5 mini nagellakjes in verschillende kleuren. Elke set is gebaseerd op een andere wereldstad! Je ontvangt de variant Monte Carlo, New York, Venice, Tokyo of Sun City.”

Ik heb de Sun City variant gekregen. Erg leuke kleurtjes voor de lente en zomer. Ze zijn wel erg sheer en vrij dun maar de kleuren zijn mooi.

Prettybox Januari lip pencil
BoHo Cosmetics eye/lip pencil – fullsize – €5,80

“BoHo Cosmetics is een Frans, biologisch en duurzaam merk. In jouw box zit een oogpotlood of een combinatie oog- en lippotlood. Het potlood is samengesteld uit herstellende actieve bestanddelen waaronder shea butter en ricinusolie. Het product is niet vettig en blijft gedurende de hele dag zitten!”

Ik heb het combinatie potlood gekregen in een licht bruine tint. Best een mooi kleurtje en het blijft inderdaad vrij goed zitten.

Prettybox Januari Eucerin bodylotion
Product Eucerin, Bastite of Dermalex – miniatuur – €2,50

“In jouw box zit een travel size product van het merk Eurcerin, Bastite of Dermalex. Je ontvangt een handcrème, cold cream, dry shampoo of douche bodylotion!”

Ik heb een douche bodylotion gekregen. Hij ruikt niet erg lekker. Het is geen product waar ik gebruik van zal maken.

Prettybox Januari face tissues
Cotton 100 revitaliserende doekjes – fullsize – €1,99

“Met deze vochtige doekjes van Cotton 100 reinig en hydrateer je jouw huid. De doekjes bestaan uit een unieke,natuurlijke samenstelling waardoor de huid weer zacht en stralend wordt. Na gebruik heb je een sensationeel frisse huid!”

Ik ben niet zo weg van deze doekjes. Ik krijg er uitslag van en de doekjes hebben een vreemde geur die nog het meest lijkt op Play-Doh klei.

Prettybox Januari Golden Care body butter
Golden Care body & hand cream – fullsize – €7,95

“De Golden Care Body & Hand cream is een voedzame, huidverzachtende crème. De crème absorbeert snel en is verrijkt met hydraterende extracten. Je ontvangt de geur Kokos of Abrikoos.”

Ik heb de kokos variant ontvangen. Hij ruikt best lekker! Bij het uitpakken van mijn box zag ik al dat er iets gelekt had en dat bleek dus deze crème te zijn. De seal was stuk en het potje sluit niet dus de helft ligt onderin de doos helaas.

Ik heb de Prettybox nu een aantal maanden uitgeprobeerd en in het begin was ik tevreden maar de laatste maanden twijfel ik heel erg. Na het kwast fiasco van vorige maand heb ik nu een box die onder de kokos crème zit. Er zitten steeds vaker heel goedkope producten in of producten die gewoonweg slecht zijn (de kwasten bijvoorbeeld). Ik ga met de Prettybox stoppen en vanaf volgende maand ga ik een andere box uitproberen of misschien terug naar de Beautybox.

De waarde van deze box is €30,24. De prijzen op het kaartje kloppen niet altijd. De Eucerin tester ligt hier bij de Etos in een bak van €0,50 bijvoorbeeld.

Hebben jullie nog leuke tips?

Bekijk hier de eerdere edities van de Prettybox.