W7 Rave UV Polish

W7 Rave bottle

Een tijdje geleden zag ik bij de Op=Op voordeelshop een rek met goedkope nagellakjes. Mijn oog viel op de UV lakjes.  Ik heb een aantal kleurtjes meegenomen.

Het flesje lijkt sterk op de flesjes van OPI met als grootste verschil dat dit flesje niet zo solide aanvoelt als die van OPI. Ik heb gekozen om de kleur Rave te swatchen. Het is een lichte lila kleur die een crème finish heeft.
De lak is ontzettend dun, echt té dun naar mijn mening. Je moet het kwastje zeer goed afstrijken omdat de lak anders de nagelwal in kan lopen. Doordat je zo dun moet lakken heb je zeker drie tot vier lagen nodig om hem dekkend te krijgen. Het flesje bevat een erg dun kwastje. Het kwastje op zichzelf is best goed alleen gaat mijn voorkeur uit naar een breder kwastje.
W7 Rave hand holding bottle
De droogtijd is heel redelijk. Dit komt ook omdat ik zeer dunne laagjes heb aangebracht. De lak heeft na het drogen een heel lichte glans waardoor een topcoat wel nodig is. Zonder topcoat heeft de lak een zeer korte houdbaarheid. Na één dag had ik al chips her en der. Omdat de lak zeer veel pigment bevat is een basecoat zeker nodig. De foto’s heb ik al even geleden gemaakt. Ik had de fout gemaakt om de basecoat te vergeten. Het resultaat was zeer sterk verkleurde natuurlijke nagels. Vergeet je basecoat dus echt niet!
W7 Rave hand holding bottle in UV light
In UV licht is de lak heel licht lila tegen wit aan en de lak geeft echt bijna licht, een zeer leuk effect dus!
Mijn conclusie is dat het kwalitatief geen bijzonder lakje is. Het is een leuk effect als je een avond gaat stappen en de basis kleur is een heel zoet kleurtje voor de komende lente.W7 lakken zijn o.a. verkrijgbaar bij de Op=Op voordeelshop en online bij W7 zelf.

Wat vinden jullie eigenlijk van lakjes met speciale effecten?

Morgen plaats ik een unboxing foto blog van de Beauty Box van februari.